Pakkemaskiner

Pakkemaskiner fra ledende produsenter.

Trenger du en ny pakkemaskin eller en hel pakkelinje for produktene dine? Vi har løsningen for deg, kontakt oss!

Pakkemaskiner

Pakkemaskiner for næringsmidler

Kafeko representerer ledende europeiske produsenter av pakkemaskiner til næringsmiddel industrien på det nordiske markedet. Vi kan hjelpe deg med å finne en ny pakkemaskin for mange av næringsmidlene som er tilgjengelige i butikkenes sortiment. Posepakker av forskjellige slag, flowpack for f.eks. sjokoladebarer, sjokoladeplater eller kjeks. Vakuumpakker eller poser til kaffe, mel, sukker eller frokostblandinger. Kartongpakker som salgsenhet eller transport esker, samt maskiner for beger og flasker. I menyen finner du mer informasjon om de forskjellige pakkemaskinene som vi kan levere til deg.

Pakkemaskiner-Syntegon packaging line
Syntegon packaging line

Pakkemaskiner for legemidler

Trenger du en hermetisk forseglet flowpack for legemidler eller for medisinske produkter? Vi kan tilby innmating av ampuller eller injeksjonsflasker til en kartongmaskin, side limte kartonger eller topload samt en pappeske som transportemballasje. Vi kan også levere serialiserings- og aggregeringsutstyr samt programvare. Eller en fyllings- og lukkemaskin for orale løsninger samt kartonering.

Kontakt oss og vi kan fortelle deg mer om hvordan vi kan hjelpe deg med pakking av legemidler.

Pakkemaskiner Rotzinger Pharmapack cartoning line
Rotzinger Pharmapack cartoning line

Pakkemaskiner for andre produkter

Dyrefor, tekniske produkter, oppvasktabletter, kort eller el-komponenter. Alle typer produkter trenger en innpakning. Vi kan hjelpe deg med å finne den optimale pakkemaskinen for dine behov.

Pakkemaskinen som en del av din bærekraftige utvikling

Vårt fokus er 100% på å jobbe med deg for å levere pakkemaskiner og løsninger som kan håndtere fremtidens bærekraftige pakke materialer.

Papir eller papp, evnen til å kjøre en papirbasert film eller et gjenbrukbart monolaminat. Vi har allerede løsninger for dette, kontakt oss og vi kan fortelle deg mer.

Pakkemaskiner Syntegon paper form line
Syntegon Paper Form Line 
Pakkemaskiner Syntegon paper form line
Syntegon Paper Form Line 

Hele prosjektet fra en partner

En pakkelinje består av grensesnitt mellom forskjellige pakkemaskiner. La oss hjelpe deg og ta ansvar for hele linjen. En partner, ett grensesnitt, ett kontrollsystem. Vi gjør jobben for deg.

Vi er din nordiske partner innen prosess- og forpakningsteknologi!

Ta kontakt med oss – vi finner den beste løsningen for deres bedrift.