Flaskemater Kafeko nordic

Flaskemater

Vår partner Packfeeder, en del av Rotzinger Group, produserer maskiner for sortering, orientering og mating av flasker til fyllelinjer.

Packfeeder med fabrikk i Spania ble grunnlagt i 2002 og er en ledende produsent av flaskematere for farmasøytisk, kosmetikk og næringsmiddelindustri.

Packfeeder bygger to typer flaskematersystemer:

  • Mekaniska in-line flaskematere
  • Pick & Place flaskemater med en robotløsning, pickFeeder

Mekaniska In-line flaskematere

In-line serien fra Packfeeder har et bredt spekter av forskjellige flaskematere. In-Line Packfeeder flaskesortering er effektive og fleksible som kan håndtere flasker i forskjellige dimensjoner, egenskaper og materialer. Med størrelser fra 3 ml opp til over 1000 ml i hastigheter fra 30 flasker opp til 500 flasker per minutt, er det noe for hvert produksjonsbehov.

Flaskmatare
Packfeeder
Flaskmatare Packfeeder in line Kafeko Nordic
Packfeeder In-Line

PickFeeder – Pick & Place flaskematere

PickFeeder er en flaskemater som fungerer med Pick &Place robotsystemer som består av en eller flere robotenheter. Vi kan tilpasse utstyret til de ulike behovene til hvert prosjekt og dermed øke effektiviteten til hver produksjonslinje.

Alle PickFeeder flaskematere har automatisk formatbytte. Fleksibiliteten gjør det mulig for PickFeeder-flaskematere å arbeide med et uendelig antall produkter, tilpasset hver kundes behov.

PickFeeder 
Velg kontakt:

Velg kontaktperson i ett annet land.