For søtsakindustrien
Våre partnere, Syntegon og Rotzinger Hansella, leverer maskiner for prosess, støping og forming for produksjon av søtsaker.
Eksempler på produkter:
- Skumprodukter, vingummi, jelly, toffee, fondant, harde karameller med eller uten fylling. Müsli eller sportsbarer, tyggegummi og lakris.
Produksjonslinjer til søtsak-masse – kjøkken og støping
Sett sammen ditt produkt fra råvare til søtsaker i den oppskriftsdrevne prosessen. Veiings-, doserings- og blandeutstyr der for eksempel ingredienser som melkepulver, pektin, isomalt, stivelse og gelatin blandes og oppløses.
Koking utføres kontinuerlig i den vertikale varmeveksleren, hvor massen i en kort periode blandes og kokes. Den unike desigen av varmeveksleren unngår «døde» soner og resultatet gir en jevn og fin masse. Kapasitet fra 600 kg opp til 5000 kg per time.
Farge- og smaksinnstillingen til massen er tilpasset ditt behov og antall farger og smaker, og leveres som gravimetrisk eller volumetrisk system.
Støpelinjer for søtsaker er bygget i forskjellige varianter for standardbredder på brett og «jumbo» -størrelsen, og hvor du også kan få orientert tømming av brett for produkter som for eksempel skal få sjokoladetrekk. I tillegg til tradisjonell stivelsebrett , kan vi også levere stivelsesfrie silikonformer.
Tørking og kjøling av stivelse fra Mogul gjøres ved hjelp av et kompakt system.
Olje- og sukker tromler er tilgjengelige i forskjellige størrelser og materialer som passer dine forskjellige produkter.
Produksjon av hard karamell
Rotzinger Hansella tilbyr komplette løsninger for harde karameller, fra blanding av massen til forming og preging med kapasitetskapasitet fra 500 kg til 2000 kg per time.
Produksjon av barer
Rotzinger Hansella tilbyr komplette løsninger for produksjon av barer. Alt fra blanding, forming, kjøling og kutting av produktet til emballasje. Utstyret er egnet for musli, protein, frukt, godteri og sprø barer.
Velg kontaktperson i ett annet land.